Jeans hlače

Vse objave o jeans hlačah. 

Ženske Jeans Hlače - Kako izbrati popolne ženske kavbojke

Imate težave pri iskanju popolnega kroja kavbojk? Ženske kavbojke so na voljo v številnih različicah, zato je včasih zaradi pestre ponudbe še toliko večji izziv poiskati prave. Odločitev vam lahko olajšajo nekateri napotki, ki jih lahko uporabite ne glede na to, kje kavbojke kupujete – v živo ali prek spleta.
Preberi več

Jeans Hlače - Kavbojke - Kako izbrati prave moške kavbojke

Ob široki ponudbi kavbojk na trgu je pravi izziv najti popolne, ki niso samo modne, ampak se tudi dobro prilegajo posamezni postavi. Kot pomoč pri nakupu moških kavbojk smo vam pripravili uporabne smernice, ki vam bodo olajšale odločitev.
Preberi več

Jeans Hlače - Skoraj 150 let „stare“ kavbojke še vedno v modi

Kavbojke imajo pestro in dolgo zgodovino. Beseda "denim", torej poimenovanje tkanine, iz katere so kavbojke izdelane, izvira iz poimenovanja"serge de Nimes". Prvič je bila namreč izdelana v francoskem mestu Nimes. Beseda „jeans“ po drugi strani izvira iz besede "Genes" – to je francoska izgovorjava mesta Genova, kjer so začeli tovrstne hlače prvič izdelovati. Že v 18. stoletju so jih nosili mornarji, ki so potrebovali trpežne delovne hlače. Republika Genova je kavbojke izvažala po vsej Evropi.
Preberi več

    Zadnji prispevki iz bloga

    Obišči naš blog