Imate težave pri iskanju popolnega kroja kavbojk? Ženske kavbojke so na voljo v številnih različicah, zato je včasih zaradi pestre ponudbe še toliko večji izziv poiskati prave. Odločitev vam lahko olajšajo nekateri napotki, ki jih lahko uporabite ne glede na to, kje kavbojke kupujete – v živo ali prek spleta.

Naj kavbojke najbolje poudarijo vašo postavo

Z različnimi kroji kavbojk lahko na premišljen način poudarite vse močne atribute vaše postave in skrijete morebitne pomanjkljivosti. Za ženske, ki imajo na primer širše boke, je idealno izbrati kavbojke z višjim pasom, ki se ne končujejo na korenček, temveč rahlo navzven. Na ta način je celotna podoba uravnotežena in vsi poudarki so na pravih mestih.

Izziv pri iskanju primernih kavbojk imajo tudi ženske z manj izrazito zadnjico, vendar je izbira preprosta takoj, ko veste 3 ključne skrivnosti. Najbolje je izbrati oprijete kavbojke z visokimi žepi ter srednje visok pas, ki optimalno poudari obliko telesa. Poleg tega poiščite tako imenovan „boot cut“ kroj kavbojk, ki s šivi in premišljenim dizajnom še bolj poudarijo zadnjico.

Kako doseči bolj vitek videz

Ženske z močnejšimi stegni se običajno zatekajo k bolj ohlapnemu kroju kavbojk, vendar je za poudarjanje vitkejšega videza postave bolj pomembno, da izberete raven tip kroja in deloma oprijete kavbojke. Na ta način ravno primerno poudarite svojo postavo in se izognete preohlapnemu videzu. Prav tako je modro izbrati kavbojke, ki se končujejo rahlo navzven, saj tako dodatno poudarite svoje obline.

Kadar želite nositi majice, zatlačene v hlače ali kadar želite nekoliko skriti svoj trebuh, so prava izbira kavbojke z visokim pasom. Te poskrbijo za udobno nošenje ne glede na tip aktivnosti ter hkrati skrijejo vse morebitne pomanjkljivosti.

Poudarite vaše noge

Kadar želite vizualno še bolj poudariti svoje noge, so prava izbira kavbojke, ki imajo ob strani narisano črto ali vzorec, prav tako pa lahko videz dolgih nog izpostavite tudi z nekoliko daljšimi kavbojkami, ki jih lahko oblečete tudi na visoke pete. Ob nakupu bodite pozorni na tako imenovan podaljšani kroj, pri mnogih kavbojkah pa lahko tudi sami izbirate dolžino hlačnic in jo prilagodite svojemu tipu postave.

Pri vsem tem pa je najpomembnejše, da se v svoji koži počutite dobro in izberete kavbojke, ki vam pomagajo pri dvigu samozavesti. Popolne ženske kavbojke že z nekaj kliki najdete tudi na spletni strani smex.si.